Tänään haetaan täysin uutta lähestymistapaa kirjoittamiseen.  Tai oikeammin koko viikko on haettu uutta lähestymistapaa. Tai oikeammin koko viikko on keksitty tekosyitä olla kirjoittamatta.  Lopputulos on kuitenkin aina sama, niin jätetään turha spekulointi ja siirrytään asiaan.

 

Kesämäen ghetto, palavia autoja, roskaa ja katkaistuja haulikoita. Ja Rilliklubin kauden avaus pääsiäisenä.

 

1239459024_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mitchellin Petekin tuli rillaamaan.


Isäntänä Sir Rabitsiino, paikalla JippaP, IsoJ, Maho, Emppu, Huudi ja massa. Ja Mikko ja kaksi muuta koiraa. TVstä tuli lätkää, sauna oli kuumana ja vesiputkissa oli painetta, grillikin löytyi. Mikään ei voisi mennä pieleen. Vai voisiko?

 

Ilta alkoi paikallisen 24h huoltamohelvetin kautta, josta kivisalmen rillaajat hakivat evästä.  Muut olivat jo lihansa hankkineet ja jo tässä vaiheessa todettiin, että on näppärää kun jälleen kaikilla on omat evät. Lihat konttiin ja menoksi. Perillä lihat lätkämailalla lämmitettyyn rilliin, lihat naamaan ja saunaan.  Saunan jälkeen Trvial Pursuit pöydälle ja ratkomaan illan kovinta tietäjää.

 

1239458990_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Klupin lätkäkausi päättyi ja Koho joutui rilliin.


Rillissä valmistui:

Jenkkiburgerit, perusmakkarat ja hornetit.

Ensimmäinen kerta meni lämmitellessä, toisella kerralla jaetaan jo tähtiä.

 

Päivän triviakysymys

Mikä näistä kolmesta naisten lehdestä lakkautettiin 80-luvun lopulla, Sirpa, Jaana vai Eeva?

Ei ole lainkaan uutta, että vastausta ei tiedetä. Mutta se, että kolmen minuutin jälkeenkään vastaaja ei ole ymmärtänyt kysymystä, vaatii jo osaamista. Ja sitähän massalta löytyy.

 

Ilta oli ja meni, kausi avattiin ja lihat syötiin. Tai vaihtoehtoisesti jemmattiin reppuun. Mielenkiinto ollut koko viikon lähes sata bloggaamiseen mutta seuraavaan tekstiin nähdään jo vaivaa. Kiitos ja anteeksi isännälle.

 

Lopuksi haluan vielä lainata suurta tuntematonta kesämäkeläistä filosofia joka keskustaa kohti suunnatessa mesosi itsekseen

”JUMALAUTA, TÄMÄ ON PASKIN JUHANNUS IKINÄ”


Sellasta.

Massa