LEHDISTÖTIEDOTE                                    11.4.2009 klo 16.29

Lappeenrantalainen Rilliklubi on palannut puolentoistavuoden tauolta ja avannut grillikauden 2009. Klubi kertoo blogissaan rilli.vuodatus.net yksityiskohtaisemmin menneestä ja tulevasta. Odotettavissa on kuumaakin kuumempi grillikausi 2009 kertoo perustajajäsen J.

Suomen rillaava kansa!

Herrainkerho palannut tauolta, puolitoista vuotta heilahti ilman blogimerkintää, kartoitetaan lyhyesti niin vanhoille kuin uusillekin lukijoille, mikä on tämä salaperäinen klubi mikä ajoi tauolle, mitä on 1,5 vuodessa tapahtunut ja sivalletaan lyhyesti rillikautta 2009!

Rilliklubi Wikipedia mukaan

”Rilliklubi on lappeenrantalainen herrainkerho joka on oman kertomansa mukaan ” säännöllisen epä_säännöllinen porukka lappeen Rannasta rillailee sekavissa paikoissa.” Tiedettävästi tähän salaperäiseen , lähinnä Bildeberg-ryhmään rinnastettavaan kerhoon kuuluu kuusi perustajajäsentä ja moninkertainen määrä rivijäseniä. Klubin toiminta-ajatus on kokoontua säännöllisen epäsäännöllisesti grillaamaan kauden uutuustuotteita ja blogata näistä arvostelut Suomen grillikansalle. Peruskokoontumisen kaava on usein karkeasti seuraava, klubi valitsee kohteen, kokoontuu kauppaan valitsee illan tuotteet, grillaa ja seuraavana päivänä bloggaa.  Klubi arvostaa saunaa grillauspaikalla ja kylmä olut , makkara sekä perunasalaatti ovat joka illan perusasioita. Usein illan isäntä bloggaa ellei muuhun tulokseen ole päädytty. Klubille on esitetty kutsuja ja klubin saapuminen omaan kotiin onkin monelle lottovoittoon taikka Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan myöntämiin kunniamerkkeihin verrattavissa oleva tapahtuma.”

Sellasta.

Palataan vielä vuoteen 2007. Pitkä rillauskesä läheni loppuuaan, oli synkkä ja myrskyinen yö. Jälleen oli kokoontuminen takana, ja yksinäinen rilliklubin jäsen taivalsi kohti kotia. Matkalla satoja tyttöjä kyselemässä nimikirjoituksia ja kuulumisia, kotona avainta lukkoon sovitellessa eteinen täynnä fanipostia, puhelinvastaajassa haastattelupyyntöjä iltapäivälehdiltä, huomenna lounas päämisterin kanssa…

Oli rankkaa olla klubin jäsen.  Paineet kasvoivat suuriksi itse kullakin. Vetäydyimme kaikessa hiljaisuudessa pohtimaan klubin tulevaisuutta.  Teemme tätä vain omaksi iloksemme, raha ja maine alkoivat käydä sietämättömiksi. Media odotti, Suomen kansa odotti, tytöt asuntojemme edessä odottivat. Nuppineulan pudotuksen olisi voinut kuulla. Kului päiviä, kului viikkoja. Päätös oli kypsynyt, kausi 2008 jää väliin.

Tässä lyhyesti mitä kukin on tehnyt tauon aikana tai ollut tekemättä.

Perustajajäsen Birnetvirta: ottanut meriaiheisia tatuointeja ihoonsa muutaman neliömetrin edestä. Todellisuudessa ei ole merta nähnytkään, veneilyt Saimaalla päättyivät huonosti, keltainen kumiankka kylpyammeessakin on liikaa. Koulut loppusuoralla. Paska jätkä.

Perustajajäsen Rabitsiino: Hommasi jossain välissä naisen, elää nyrkin ja hellan välissä tossun alta kurkkien. Koulut loppusuoralla. Paskajätkä


Perustajajäsen H00di: klubin kynäniska, sai valkosen hatun jossain välissä, ei osaa edes nimeään kirjoittaa. Vietti hetken valtion palveluksessa, tajusi että sieltä pääsee pois määräajan kuluttua. Nyt viettää vapaata taiteilijan elämää ja on tekevinään töitä. Paska jätkä.

Perustajajäsen Maho: Klubin aivot, todellinen opiskelija sillä viihtyy lukiossa jo viidettä vuotta. Koulut loppusuoralla jo kolmatta vuotta, on tekevinään töitä siinä ohessa. Käy laskemassa mäkeä ja muistaa nykysin kertoa vanhemmilleen jos aikaa lähteä Tallinnaan. Laiska jätkä. Lähtee muuten kesällä sellaseen paikkaan, missä miehet kulkevat muodossa ja yksi kulkee vierellä - iha niiko jenkkielokuvissa!


Perustajajäsen J: muutti Lahteen, on käyvinään koulua. Naisen kanssa lusikat jakoon, värjäsi hiuksensa vaaleiksi Ruotsissa. Varmaan ihan rehellinen heteromies. Ei poista sitä tosiasiaa, että on todella paska jätkä.

Perustajajäsen M: hiljasta pidelly, mutta ravistetaan hihasta jotain. Paluumuuttaja Lapppeenrantaan, hommannut farmariauton, omakotitalon ja kultaisennoutajan.  Todella valoisa tulevaisuus! Kynäniska, voisi käydä salilla. Paska jätkä.


Perustajajäsen massa ,oma mielipide: reilu, karismaattinen, kaikin puolin hyvä jätkä . Jotakuinkin Hoodin vastakohta.

Tauon aikana pelastanut sademetsät, poistanut nälänhädän,  lopettanut monia sotia, maksanut valtion velan pois ja hengaillut.

Muiden mielipide: loisto jätkä, esikuvamme, ainoa huono puoli  että vie aina muiden naiset. Tuleva presidentti?

Ja mitä tulevaisuuteen tulee, kaudesta 2009 paras ikinä


Vielä viikonlopun aikana bloggaus kauden avajaisista Kesämäen ghetossa.

Loistojätkä massa