Väliin jääneen kauden aikana klupi pähkäili plokin perustamista, joka olisi omistettu erinäisille poikamaisille kujeille, joita keskenämme jonkin verran harrastamme. Homma jäi kuitenkin monista erinomaisista källeistä huolimatta toteuttamatta, joten koitetaan nyt hieman integroida sitä aitoon ja alkuperäiseen plokiin.

Tämän kertainen präktikaljouk sävellettiin suoraan lennosta, eikä sitä ehditty juurikaan miettimään. Kauden avajaisten (jonka plokkausta edelleen odotellaan?!) vietossa eräs jäsen otti muutaman salaperäisen tekstiviestin jälkeen erittäin nopean lähdön pelipaikoilta jalkapelillä kohteeseen X. Tunnetusti sillä nopeudella ei mies juokse kuin yhden asian perässä, mutta tulos jäi arvailujen varaan. Kiirellä lähtemisessä on kuitenkin usein se huono puoli, että puolet omaisuudesta tuppaa jäämään pelipaikoille. Niin kävi myös tällä juoksusankarilla.

Päätimme kuitenkin toverillisessa klupihengessä pakata KAIKKI taistelijalta jääneet tavarat unohtuneeseen reppuun. Omaksi epäonnekseen kyseinen juoksijapoika oli jo ehtinyt pilkkomaan possun sisäfileensä tiskialtaan suojan päällä, joten sekin pakattiin mukaan. Ovelasti tietenkin repun sisätaskuun.

1239645061_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Reppu palautettiin tietysti takaisin, mutta hommasta on kulunut jo kolme päivää, eikä vielä ole kuulunut sen suuntaisia viestejä, että repun omistaja olisi reppuaan tutkinut. Seuraavalla rillikerralla syödään siis tod.näk. erittäin hyvin marinoituneita possun sisäfilepihvejä..