Emmie muute jaksas blogata, mutta kun pitää tää aika jotenki kuluttaa Valtakadun lukaalissa... :S

Sen kilpailevan ja vääräoppisen (syövät jotain rehuja :/// ) klubin jäsen päätti lähteä opiskelemaan kauas pois. Ja sillonhan tuttuun tapaan tulee järkätä mitä suurimmat läksärit (kasataan joelille paineita...). Iltaa oli hehkutettu jo pidemmän aikaa ja illan plääni oli melko selvä -muuta selvää illassa ei ollutkaan- sekä toimivaksi havaittu. Ensiksi rillataan ja härvätään ja sitten hävitään baariin. Ja kenties jossain välissä kotiinkin.

Ilta alkoi varsin pahaenteisesti, rillausfasiliteettien piti olla kunnossa, mutta toisin oli :/ Rillirakennelma pihalla oli aivan raunioina :S. Joudun tunnustamaan, että aivan sydäntä särki, kun näki jotain niin kaunista kuin piharillin hajalla.  Illan isäntä (emäntä) syytti piharillin turmelemisesta maaoravia, selitys oli sen verran hyvä, ettei kukaan kyseenalaistanut maaoravien osuutta rillin kuntoon. Vaan eipä moiseen maailma kaatunut, emäntä huolehti kyllä vieraiden viihtyvyydestä tekemällä ruokaa keittiössä, siis sisällä! Mitä vitsiä, voiko ruokaa muka valmistaa muutenkin kuin rillaamaalla? 

Vaikka kilpaileva klubi toisin väittikin, illan teema hampurilaiset, oli kopioitu jokseenkin suorasti meidän klubin edellisistä rillailuista. Kaamee rikos :/. Selitykset "meillä oli suunnitteilla tämä jo viikkoja" yms eivät uponneet klubiimme. Mutta varmuuden vuoksi klubi käynnisti sisäiset tutkimukset mahdollisen tietovuodon alkuperästä. Kuka myikään suunnitelmat operaatio Gettomarket Hampurilaisen tiedot vastapelureille? Mutta vielä enemmin sydäntä särki kun näki, että kilpailevan klubin tuotokset jopa tunnisti hampurilaisiksi.

Ilta jatkui mukavan jutustelun ja satama-altaassa uimisen merkeissä. Klubia edusti tällä kertaa hieman vajaa miehitys, sillä n ½ (yksi kahdesosaa) jäsenistä olivat joko vesihiihtämässä, härväämässä tai jakamassa nimikirjoituksia. Eikä sen toisen puolikkaankaan paikalla oloa edustamiseksi voinut kustua..

Loppuilta jatkuikin yllättäen baarissa

Toivottavasti Kuopiossa on kivaa ja kalakukot uppoavat.Sielläpäin kannattaa muuten pitää hatusta kiinni :/ ties vaikka törmäisi rokin hattuvarkaisiin.

Klubi kiittää