Arvon klubin jäsenet ja sadattuhannet lukijat,

//15 min//

Kerroin teille aivan uskomattoman salaisuuden, tällaisen tekstin kirjoittaminen on aivan perkeleen vaikeaa.

//30 min//

Rakas blogi, menen sieltä mistä aita on matalin, tällä kertaa rillailut blogataan kätevästi ranskalaisin viivoin. Olen nero. Tai sitten vaan laiska. Tai tymä. Päättäkää itse.

Mutta näin alkuun PK:t eli PääKohdat tämän kertaisista rillailuista.

* Rillattiin pohjoisempana kuin koskaan, lähestulkoon pohjoisnavalla.
* Rillattiin kahden jäsenen kokoonpanossa. Muut olivat kotona neppailemassa kiveksiä / rehellisesti krapulassa ( huom. torstai-ilta 21.00) / niille ei soitettu / pakkaamassa ilosaareen / jo ilosaaressa
* Rillattiin ikäänkuin reeninä Ilosaarta varten. Meni yhtä vahvasti kuin aina ennenkin.

Ja sitten niihin rasnkalaisiinviivoihin.Tässä illan kulku

- A intoa puhkuen soittaa J seniorille, ja tiedustelee mielenkiintoa pieniin iltarilleihin. J vanhempi kieltäytyy vedoton johonkin huonoon tekosyyhyn.

- A itkunsekaisin tuntein suntaa ABC:lle ja ostaa illan lihat ( Snelmannin Kotletteja 6 kpl), litran jääteetä, askin Sisuja ja askin PAX-pastilleja. Älkää kysykö miksi, en tiedä.  Vaihtorahana saadut neljäkymmentä senttiä sijoitetaan  nohevasti  hedelmäpeliin ja voitetaan 12 euroa. Ei pöllömpää, vaikka tunnetustihan klubilla on lukuisa tilejä Sveitsissä.

- A menee kotiin ja soittaa J juniorille. J nuorempi mietii puolisekuntia ja suostuu. Tai todennäköisesti suostuu ensin ja miettii sitten, hieno mies kun on.

- Parivaljakko suuntaa kätevästi autolla 400 metrin päähän rantakalliolle rillaamaan. Neroutta eikö?

- Rilliä viritellessä huomasimme taas, että eihän sitä ole pesty sitten viime rillailuiden. Mitä tästä opimme?a) [ ] rilli tulee pestä aina käytön jälkeen, b) [x] emme yhtään mitään

- Huomionarvoista on myös se, että Luciferia todellakin tuunattiin Juhannuksena hellästi iskuporakoneen kanssa. Tämä oli todella hieno rilli-ilta, joka ansaitsisi ehdottomasti oman bloggauksensa. Se voi hyvinkin joku kaunis päivä ilmestyä tänne teidän luettavaksenne, mikäli joku sen vain jaksaisi kirjoittaa. Eli ei ilmesty ikinä.

- Vaan eipä ollut suuri yllätys, että eihän ne meidän tuunaukset mitään auttaneet. Lucia todellakin vaivaa pieni suunnitteluvirhe ilma-aukkojen suhteen, niitä on liian vähän. Vaikka huolella niitä iskuporakoneen kanssa teimmekin lisää ( ja koristelimme kupua), ei rillaustuntuma juurikaan parantunut.

- Pohdimme, että Lucifer on muuten todennäköisesti nainen. Ensin sitä saa lämmitellä ikuisuuden, eikä mitään tapahdu. Sillä varmaan särki päätä. Sitten Lucifer saa jotain aivan käsittämättömiä puuskia ja vaihtelee mieltään noin 15 sekunnin välein, meiän kotletithan siinä myryskyssä vaan paloi. Vika ei missään nimessä ollut rillaajissa. Kun lihat oli syöty, Lucifer paloi tasaisesti hyvällä lämmöllä loppu rillailuiden ajan. Loogista. Kotlettien rillaminen on :/

- Itse maistitilaisuudesta voisi myös kertoa muutaman sanan. Nerokkaasti annoimme kotlettien rillaantua niin, että päivittäinen karsinogeeniannos oli taattu. Ladoimme jokaisen kotletin omalle paperipalalle, sillä olihan tämän illan teema ympäristöystävällisyys. Kotleteista paljastui jännä sivumaku, joka osoittautui tueteselosteesta pähkinäksi. Klubin ainoa pähkinäallergikko onnistui siis itse bongamaan kenties ainoan pähkinää sisältävän rillituotteen ABC:n monta metriä leveästä lihatuotahyllystä. Ilmeisesti Darwinin luonnonvalinta yritti taas karsia tyhmimpiä yksilöitä...

Perinteinen tuotteen arvionti J: "Nää Kottletit on just tällasia neitituotteita, ei makua yhtään, aivan mitäänsanomattomia" Heikoimpia tuotteita kauden aikana. Ei tähtiä tällä kertaa

Kokonaisuutena aivan siedettävä ilta, tuotteet heikkoja, mutta niin oli rillaajatkin. Lucista saatiin arvokasta käyttökokemusta jatkoa ajatellen. Kuviakin otettiin, niitä lisäillään myöhemmin. Niin ja miten otsikko liittyy itse rillailuihin? Ei mitenkään, mutta todennäköisesti luit ainakin tähän saakka bloggauksen. Nakertaako?

Huomenna Klubi suuntaa Ilosaareen, miun bloggauksia ei taas kolmeen kuukauteen tarvitse lukea. Palaillaan viikonlopun jälkeen. Jos palaillaan.

Kiitos sekä anteeksi
Jäsen A åååååågau